Værkstedet hos Autohuset Ballerup

Vores værksted lever op til diverse sikkerheds- og kvalitetskrav, der er til et autoværksted. Al udstyr og reservedele vi bruger på værkstedet, er godkendt og kvalitetssikret af vores leverandører og samarbejdspartnere.
Vores leverandører er blandt andre Auto-Danmark, FTZ og Scan Auto & Dybbroe Group. Med disse leverandører har vi altid det nyeste indenfor reservedele og værktøj, så vi kan yde den bedste service og reparation af din bil.

Hos Autohuset Ballerup udfører vi alle former for reparation og service af din bil. Vi er ikke et skadesværksted, men hjælper med at få din bil til syn samt klargøring af bilen inden og efter.

Vi gør meget ud af at opdatere kunden hele vejen igennem, så der ikke opstår tvivl om, hvor langt bilen er i processen og hvad der bliver lavet på den.

Autoplus Kontokort

Autohuset Ballerup benytter blandt andet Autoplus Kontokort som betalingsmetode af et værkstedsbesøg. Autoplus Kontokort er en landsdækkende kæde, der gør det nemt for bilejere at betale regninger. Alt du skal gøre er at oprette et Autoplus Kontokort, så du får udbytte af fordelene.
Fordelene ved et Autoplus kontokort er, at du kan vælge at indbetale hele beløbet måneden efter købet uden omkostninger og ingen renter eller gebyrer. Du kan også vælge at betale op til 12 måneder rentefrit.

Du vælger først, hvordan du vil betale måneden efter du har foretaget købet. Med et Autoplus Kontokort har du altid løbende måned plus 30 dages omkostningsfri kredit og mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit. Autoplus tilbyder dig i samarbejde med Resurs Bank muligheden for at få et Autoplus Kontokort.

 

ÅBNINGSTIDER

Salgsafdeling:
Mandag - Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 15.00

Værksted:
Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

VORES LEVERANDØRER

VÆRKSTEDSKONTOKORT

Fordelene ved et Autoplus kontokort:

Du kan vælge at indbetale hele beløbet måneden efter købet uden omkostninger. Ingen renter eller gebyrer.

Du kan også vælge at betale op til 12 måneder rentefrit.

Du vælger først, hvordan du vil betale måneden efter købet.

Med et Autoplus Kontokort har du altid løbende måned plus 30 dages omkostningsfri kredit og mulighed for op til
12 måneders rentefri kredit.

Autoplus tilbyder, i samarbejde med Resurs Bank dig, muligheden for et Autoplus kontokort.

I tabellerne herunder kan du se eksempler på, hvad de månedlige omkostninger bliver med forskellige betalingsperioder.

Alle seks løbetider er tilgængelige uanset købets størrelse, og vælges ved første indbetaling.
Den månedlige mindstebetaling skal dog minimum udgøre kr. 150,00 kr